Tsjakka! 06-2016

Beestenboel

Beestenboel

Deze pagina heeft Flash en javascript nodig.

Download gratis de nieuwste Flash Player !

Download Adobe Flash Player

Wildlands

Olifanten zijn dol op water. Spelen, zwemmen, een bommetje of rustig badderen, ze zijn altijd in voor waterpret. Dus als je op je jungletocht door WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, een in elkaar geknutselde waterpomp aan de rivier ziet staan, geef er dan even een flinke zwengel aan. Dan bezorg je de olifanten namelijk een verkoelende douche. Alvast bedankt!

Zooparc

Leeuwen zijn de enige katachtigen die in een groep leven. Deze groepen bestaan uit meerdere vrouwtjes, de leeuwinnen, en één of twee mannetjes. Wil je ze in het echt zien? Ga op expeditie in ZooParc Overloon.

Knip de bon uit Tsjakka! en ga met korting naar Dierenrijk!

Dierenrijk

Eigenlijk is de ijsbeer niet wit: zijn huid is zwart en zijn haar is kleurloos. In de natuur leeft hij op het poolijs waardoor hij wit lijkt. IJsberen zwemmen soms wel dagenlang zonder aan land te komen. In Dierenrijk kun je sinds kort een jonge ijsbeertweeling van dichtbij bewonderen!

Knip de bon uit Tsjakka! en ga met korting naar Dierenrijk!

Dolfinarium

De tuimelaardolfijn leeft in alle zeeën, behalve de poolzeeën. Hij weegt tussen de 200 en 300 kilo en is ongeveer 2 à 3 meter groot. Tuimelaardolfijnen zijn erg nieuwsgierig en gek op spelletjes; met elkaar, met zeewier, met andere dieren. In het Dolfinarium spelen ze ook met de verzorgers en soms zelfs met de gasten op het park!

AquaZoo

Zeeleeuwen kunnen met hun gladde lijf goed zwemmen en tot wel 10 minuten onder water blijven. Best knap want het zijn zoogdieren en hebben longen net als jij. Bij AquaZoo zie je ze schitteren tijdens het zeeleeuwen spetter spektakel!

Knip de bon uit Tsjakka! en ga met korting naar Aquazoo!

Ben je ook zo dol op dieren? Ga naar één van deze dierenparken en bekijk stoere leeuwen, spelende olifanten en slimme dolfijnen van dichtbij!Online magazine door BlueBerry