Tsjakka! 05-2016

Eropuit

Eropuit

Deze pagina heeft Flash en javascript nodig.

Download gratis de nieuwste Flash Player !

Download Adobe Flash Player

Europa-Park

Een keertje naar een ander pretpark? Ga dan eens naar Europa-Park, onlangs uitgeroepen tot beste park ter wereld. Hier vind je 100 attracties, 13 achtbanen en 23 uur show per dag. Er zijn 14 themagebieden: je wandelt er van IJsland, via Zwitserland naar Nederland. Te weinig tijd? Dan blijf je toch lekker slapen in de vijf themahotels of op de camping?

Meer informatie: www.europapark.de

The Amsterdam Dungeon

Dompel jezelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Kijk, ruik, ontmoet, luister en huiver. Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht!

Het Scheepvaartmuseum, Amsterdam

In Het Scheepvaartmuseum ontdek je op je eigen manier 500 jaar maritieme geschiedenis en zie je hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. Naast de 100 jaar oude collectie en twaalf (familie)tentoonstellingen is er ook iedere schoolvakantie van alles te doen. Uitdagend en leerzaam voor jong en oud!

Ontvang 20% korting op de toegangsprijs tegen inlevering van deze advertentie (geldig t/m 31 augustus 2016). Kijk voor alle informatie op

hetscheepvaartmuseum.nl

Voor echte

cowboys en girls!

Ben je gek op pony’s? Dan is Ponypark-city het vakantiepark van je dromen! Je mag zelf een pony van stal halen, borstelen, voeren en daarna natuurlijk heerlijk ponyrijden. Heb je nog niet eerder gereden? Geen probleem, want een ervaren rij-instructeur geeft gratis ponylessen. Boek nu een ponyweekend (vrijdag t/m zondag) met €70,- korting. Kijk voor meer informatie op

www.ponyparkcity.nl/tsjakka

Madame Tussauds

Helden van Nederland opgelet! Madame Tussauds Amsterdam heet je welkom in de wereld van Marvel. Toon jouw superkrachten in indrukwekkende decors met verrassende uitdagingen. Beschik jij over datgene wat nodig is om de wereld te redden van de ondergang? Vanaf 2 mei te zien!

Lekker een paar dagen ertussenuit?!

Ga er even lekker tussenuit met het hele gezin en boek een voordelig hotelarrangement in Nederland, Duitsland of België. Bezoek een dierentuin of attractiepark, ga lekker actief zwemmen of fietsen en bezoek die ene stad waar je nog niet geweest bent.

Kijk snel op www.goedverblijf.nl/tsjakka of bel met Goedverblijf.nl hotelarrangementen op telefoonnummer

085 489 90 19.

Hans Klok’s House of Horror

Het spookt in het theater! Grote illusionisten uit het verleden willen Hans Klok niet in hun magische cirkel, maar hij is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden, dansers en internationale circusacts gaat hij de strijd aan. Boordevol nieuwe illusies, vampiers, mummies en andere griezelige wezens wordt je meegezogen in een spannend avontuur voor de hele familie, waarin niets is wat het lijkt.

14 augustus t/m 2 oktober in Carré, Amsterdam

(tickets vanaf €19,-), gevolgd door een tournee door Nederland. Voor meer informatie:

www.hansklok.nl

Zin in een dagje uit? Tsjakka! verzamelde de leukste uitjes voor je. Bezoek jij graag een museum of een fantastische show? Of ga je liever actief iets buiten doen? Wat je ook kiest, met deze uitjes zit je altijd goed!Online magazine door BlueBerry