Tsjakka! 05-2016

Post

Post

Deze pagina heeft Flash en javascript nodig.

Download gratis de nieuwste Flash Player !

Download Adobe Flash Player

Brief aan Merith

Beste Merith,

Op jouw verzoek reageren we op je brief via de postbox. Ten eerste willen wij je hartelijk bedanken voor je leuke brief! Wij zijn ook heel blij met jouw oma omdat ze de Tsjakka! voor je meeneemt. Een dikke zoen voor je oma. We hopen dat je de Tsjakka! blijft lezen en dat je ons snel weer een keer een leuke brief stuurt.

Groetjes van het Tsjakka!-team

camping

Beste Tsjakka!

Deze zomer gaan wij naar de camping in Frankrijk.

Ik heb alle nummers van Tsjakka! van het afgelopen jaar bewaard zodat ik ze allemaal nog een keer kan lezen. Maar ik mis er helaas nog één: nummer 1-2015. Is het mogelijk dat jullie deze opsturen?

Groetjes, Rebecca

Hallo Rebecca, natuurlijk kunnen we een exemplaar nasturen. Geef je adres door via Tsjakka.nl en dan komt er een exemplaar naar je toe!

BODY WORLDS

Een wel heel erg realistisch lesje menselijke anatomie: dat is waar je op getrakteerd wordt bij BODY WORLDS: The Happiness Project in het hartje van Amsterdam. Aan de hand van honderden preparaten van echte mensen, leer je pas écht goed hoe je eigen lichaam in elkaar zit.

Bij de ingang krijg je een gratis speurtocht en leer je alles over het menselijk lichaam, gezondheid en geluk! Verder worden er speciaal voor kinderen workshops georganiseerd, waarbij je gehuld in een witte doktersjas en gewapend met een eigen stethoscoop op pad gaat met een medisch professional. Een superleuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

Voor informatie en openingstijden: www.bodyworlds.nl

Azië

Hoi Tsjakka!

Mijn complimenten voor het Azië-nummer. Ik heb nog nooit zo'n leuk magazine gezien dat in het teken stond van Azië. Ik ben vanaf nu jullie nummer 1-fan!

Groetjes, Lian

Hallo Lian, wat fijn om te horen. Bedankt voor het compliment!Online magazine door BlueBerry