Tsjakka! 02-2016

Ik hou van holland

Ik hou van holland

Deze pagina heeft Flash en javascript nodig.

Download gratis de nieuwste Flash Player !

Download Adobe Flash Player

IK HOU VAN HOLLAND

Met dit Ik hou van Holland-bordspel van Identity Games beleef je urenlang speelplezier. Ga voor Hollandse gezellig­heid met de leukste spellen uit het populaire tv-programma. Speel bijvoorbeeld kaaswerpen, ‘geen ja, nee of euh’ en de woordslang.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

KLEIN EN GROOT

Ontdek 365 dagen per jaar de grote verhalen van Nederland in Madurodam! Mix een beat bij de DJ Tafel, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Breng een bezoek aan de overdekte attracties Zo Groot Is Oranje en het Hof van Nederland of laat een digitale 3D-kopie van jezelf maken in de Fantasitron.

Knip de bon uit Tsjakka!

SPETTERENDE WATERATTRACTIES

Bij Deltapark Neeltje Jans geniet je de hele dag van zeedieren en spetterende waterattracties. Je leert er ook van alles over de Deltawerken. Bezoek de stormvloedkering van binnen en voel hoe spannend het is om midden in een storm te staan in de orkaanmachine. Ontdek het onderwaterleven met haaien in het enorme Bluereef Aquarium en bekijk een show met zeehonden en zeeleeuwen.

Knip de kortingsbon uit de Tsjakka!

In eigen land zijn volop leuke dingen te doen. Stap op een rondvaartboot en bewonder Amsterdam vanaf het water. Of breng een bezoek aan Madurodam, met korting. En dankzij het Ik Hou van Holland-bordspel hoef je voor gezelligheid niet eens de deur uit!Online magazine door BlueBerry